İSO Akademi’den İlk Mezunlar

İSO Akademi ve Columbia Business School işbirliği ile “Stratejik Liderlik Yolculuğu” Programı Mezunlarını Verdi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) bünyesinde faaliyet gösteren İSO Akademi, Columbia Business School işbirliğiyle gerçekleştirdiği “Stratejik Liderlik Yolculuğu” sertifika programında ilk mezunlarını verdi.

İSO tarafından yapılan açıklamaya göre, “İnovasyon, Liderlik, Strateji” başlıklarını içeren ve 16 Mayıs 2024’te 15 farklı firma temsilcisinden 25 kişinin katılımıyla başlayan “Stratejik Liderlik Yolculuğu” programı sekiz ay boyunca devam etti.

Program kapsamında alanında uzman farklı danışmanların yer aldığı 15 webinar oturumu gerçekleştirildi ve ilk mezunlar, İSO Odakule’de düzenlenen bir törenle sertifikalarını aldı.

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, İSO Akademi’nin başarısından gurur duyduklarını belirtti ve İSO’nun eğitim vizyonunun sanayinin geleceğini şekillendirmek için önemli bir yapı taşı olduğunu vurguladı.

Bahçıvan, Columbia Business School ile gerçekleştirilen işbirliğinin sanayi liderlerini yetiştirmek adına önemli bir adım olduğunu belirtirken, gelecekte daha kapsamlı eğitim programlarının hayata geçirileceğini sözlerine ekledi.

Üç Farklı Sertifika Programı Sunuluyor

İSO Akademi tarafından sunulan “Stratejik Liderlik Yolculuğu” programı, “Liderlik: Kişiler, Ekipler ve Kurumlar”, “Çığır Açan İnovasyon: Sistematik Yaratıcı Düşünme” ve “İş İçin Dijital Stratejiler: Yeni Nesil İşletmelere Öncülük Etmek” olmak üzere üç farklı sertifika programını içermektedir.

Emeritus Orta Doğu, Türkiye ve Afrika’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Adey Zaghab ise İSO işbirliğinden onur duyduklarını belirterek, Columbia Business School işbirliğinin Türkiye’nin kurumsal dünyasına yüksek kalitede eğitim sağlamaya yardımcı olduğunu belirtti.

İSO Akademi’nin uluslararası üniversitelerle yaptığı işbirliklerine devam ederek, sanayicilere yeni fırsatlar sunmaya devam edeceği açıklandı.

Related Posts

MÜSİAD Genel Başkanlığına Burhan Özdemir seçildi

MÜSİAD Genel Başkanlığına Burhan Özdemir seçildi

TMKŞ KKB hizmetlerinden yararlanarak 31 milyar TL’lik VDMK ihraç etti

Türkiye Menkul Kıymetleştirme Şirketi (TMKŞ), Kredi Kayıt Bürosu’nun (KKB) sunduğu finansal hizmetlerden yararlanarak bugüne kadar 31 milyar TL büyüklüğünde Varlığa Dayalı Menkul Kıymet (VDMK) ihraç etti. İhraç edilen VDMK’ların 21,7 milyar TL’si bireysel kredi ve alacaklardan, 9,2 milyar TL’si ise ticari kredi ve alacaklardan oluştu.

Türkiye’nin 40 yıllık ünlü çay markası satışa çıkarıldı

Dünyanın önde gelen kahve ve çay şirketlerinden biri olan Jde Peet’s, Türkiye operasyonlarını yeniden yapılandırma kararı alarak çay birimi Of Çay’ı elden çıkarma sürecini başlattı. 1985 yılında Rize’nin Of ilçesinde kurulan ve 2019’da Jde Peet’s …

Bakan Kacır: 2030’a kadar seviye 3 yerli otonom aracın ülkemizde üretilmesini sağlayacağız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Attığımız çok boyutlu adımlarla 2030 yılına dek elektrikli ve şarj edilebilir hibrit araçların ülkemizdeki pazar payını yüzde 35’in üzerine, bu araçlarda yerlilik oranımızı yüzde 75’e ve üretim kapasitemizi 1 milyona çıkaracağız. Batarya modül ve alt komponent yatırımlarıyla, ülkemizi bölgesel batarya üretim merkezlerinden biri haline getireceğiz. 2030’a kadar seviye 3 yerli otonom aracın ülkemizde üretilmesini de inşallah sağlayacağız” dedi.

Sürücüsüz yerli otomobilin tarihi belli oldu

SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘İklim ve Ekonomi Sürdürülebilir Mobilite Araç ve Teknolojileri Zirvesi’ açılışında konuştu. Yerli otomobil üretimindeki yeni hedefleri açıklayan Bakan Kacır, “3 yerli otonom aracın ülkemizde …

Geçen yıl 1,5 milyon Türk vatandaşı Yunanistan’a seyahat etti

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “2024 yılında 710 bin Yunan vatandaşı Türkiye’yi ziyaret etti. Buna karşılık yaklaşık 1,5 milyon Türk vatandaşı Yunanistan’a seyahat etti.” dedi.