Hyatt Hotels’De Kat Hizmetleri Şefi olan Gözde Eren Hollanda ve İsveç Bölge Başkan Yardımcısı oldu

Necla DALAN

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Hyatt Hotels’in Hollanda ve İsveç Bölge Başkan Yardımcılığı görevine Gözde Eren getirildi. 76 ülkede 1300’den fazla otel ve tatil köyü olan otel devinden “heyecan verici duyuru” başlığıyla yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Gözde Eren’in Hyatt Hotels Hollanda ve İsveç Bölge Başkan Yardımcılığı görevine terfi ettiğini paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Gözde, konaklama sektöründe kapsamlı bir deneyime ve mükemmelliğe olan sarsılmaz bağlılığa sahiptir. Kendisinin yenilikçi liderliği ve yeni bakış açısı, bu bölgelerdeki faaliyetlerimizi geliştirmeyi vaat ediyor. Gözde’yi yeni görevinden dolayı tebrik ederken bize katılın! Kendisinin rehberliğinde Hollanda ve İsveç’teki Hyatt otellerini mükemmelleşmeye ve konukseverlikte yeni ölçütler belirlemeye devam edeceğinden eminiz.”

Gözde Eren de sosyal iş ağında yaptığı paylaşımda, “Hyatt Hotels’de Hollanda ve İsveç Bölge Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmekten onur ve heyecan duyuyorum. 30 yıl, 7 ülke! Bir ayrıcalık ve keyif” dedi.

30 YILDIR GRUPTA

Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümü mezunu olan Gözde Eren, yine Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansını tamamladı. Hyatt grubunda çalışmaya 1994 yılında Hyatt Regency Istanbul’da Kat Hizmetleri Şefi olarak başlayan Gözde Eren, görevine 2000 yılında Önbüro Müdürü ve daha sonra Odalar Direktörü olarak devam etti.

Hyatt Regency Istanbul’daki bu başarılı kariyerine uluslararası alanda devam etmek üzere 2007 yılında Hyatt Regency Kiev’e Odalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer oldu. Gözde Eren 2 yıl gibi kısa bir sürede aynı otelde Otel Müdürlüğü görevine yükseldi. Deneyimli yönetici 2012’de Hyatt Regency Bişkek’e atandı. Park Hyatt Istanbul – Maçka Palas, Hyatt Regency Sharm el Sheikh ve Andaz Vienna Am Belvedere’de genel müdürlük görevini üstlenen Eren, 2022 yılından beri Andaz Amsterdam/Hyatt Regency Amsterdam’da yöneticilik yapıyordu.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx