Kumru Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden görkemli yıl sonu sergisi

Etkinlik kapsamında yıl boyunca mesleki ve teknik, sportif, kültürel alanlarda açılan kurslarımızda yapılan çalışmaların, üretilen ürünlerin sergisi ve tanıtımı yapıldı.

Törene İlçe Kaymakamı İbrahim İşleyen, Belediye Başkan Vekili Furkan Erçal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

“YEDİDEN YETMİŞE, HER ZAMAN, HER YERDE, HERKES İÇİN EĞİTİM”

İlçe Milli Eğitim Müdürü yaptığı açılış konuşmasında Hayat Boyu Öğrenme hedefi ile ”Yediden yetmişe, her zaman, her yerde, herkes için eğitim” yaklaşımı ile hizmet veren Halk Eğitimi Merkezimizin faaliyetlerinden bahsederek serginin hazırlanmasındaki özverili çalışmalarından dolayı Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Bekir Altunel’e, yönetici ve öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize, kursiyerlerimize ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen törende farklı kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünlerin sergisi, müzik dinletisi, halk oyunu gösterileri sergilendi, ziyaretçilere ikramlarda bulunuldu.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx