Nicolo Melli’den transfer iddialarına yanıt! Fenerbahçe sözleri

Sözleşmesinin sona ermesinin ardından İtalyan ekibi Olimpia Milano’dan ayrılan Nicolo Melli’nin geleceği merak ediliyordu. Tecrübeli basketbolcudan konu hakkında açıklama geldi.

FENERBAHÇE İDDİALARI GÜNDEME GELDİ

Daha önce de Fenerbahçe forması giyen Nicolo Melli’nin ismi Milona’dan ayrılmasının ardından sarı-lacivertli ekiple anılmaya başlamıştı.

TRANSFER İDDİALARINA YANIT

Corriere della Sera’ya konuşan Melli, hakkında çıkan çeşitli iddialara ilişkin şu sözleri dile getirdi:

Bu dünyada takım değiştirmeye hazırlanan ilk ve son oyuncu ben değilim. Peki sıradaki durağım neresi olacak? Hakkımda çok fazla iddia okudum. Partizan, Fenerbahçe, Real Madrid… Çok fazla takımın adı çıktı, göreceğiz. Şu an İtalya Milli Takımı’na konsantreyim.

AYRILIK SÜRECİ

Melli Milano’dan ayrılık sürecini ise şu şekilde dile getirdi:

Aslında bu yaz Milano’dan ayrılmayı düşünmüyordum ama kulübün kararına saygı duyuyorum. Kalmayı isterdim ama bu gibi durumlarda iki tarafın da istekli olması lazım. İnsanların Milano’dan kendi isteğimle ayrıldığımı söylediklerini gördüm, bu beni biraz üzdü çünkü gerçek bu değil. İtalya Ligi şampiyonluğundan sonra koç Ettore Messina ile konuştuk, kulübün bana Nisan ayında yaptığı sözleşme uzatma teklifinden bahsettik. Sezon devam ederken bana resmi teklif yollayan tek kulüp Milano’ydu. Koç Messina ile olan görüşmem bence pozitifti ama iki gün sonra beni aradı, aramızdaki konuşma sadece 45 saniye sürdü. Bana ‘kulübün yolları ayırma kararı aldığını’ söyledi. Kimse bana bu kararın sebebini açıklamadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx