Özel: Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı forslu bayrakla ağırlayacağım

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı partisinin genel merkezinde “Cumhurbaşkanlığı forslu” bayrakla ağırlayacağını açıkladı. Özel, Cumhurbaşkanlığı’ndan “forslu” bayrak istediklerini söyledi. 

“KANUNA UYGUN FORSLU BAYRAK İSTEDİK”

Hürriyet gazetesinden Hande Fırat, Hacer Boyacıoğlu ve Turan Yılmaz’ın sorularını yanıtlayan Özel, “Masanın yanında iki koltuk olacak. Cumhurbaşkanı Türk bayrağı, ben CHP bayrağı tarafında oturacağım. Cumhurbaşkanlığı geldiği için Türk bayrağında Cumhurbaşkanlığı forsu da olacak. Kanuna uygun bayrak talep ettik. En temel kazanım elde edildi, kaybedilmemesi gerekir; el sıkışmak, konuşmak” dedi. 

Kavga görüntüsünün yakışmadığını ifade eden Özel, “Ben ne olursa olsun, böyle, el sıkışmayan, sadece kavga eden bir görüntüde olmak istemedim. Çünkü yakışmıyor, vatandaş tarafından da inkar edilmiyor, edilse bugüne kadar edilirdi. Bazıları, ‘Tam kutuplaşacak zaman normalleşiyorsun’ diyor. Ben anlamıyorum. 22 yıldır kutuplaştık, ulaştığımız yer belli” diye konuştu.

“GÖREVİM OYDU, ESKİDEN GLADYATÖRDÜM”

Özel’in ayrıca, “Arkadaşlarım ‘Siyasette seni kavgacı biliyorlar’ derler. Genel Başkan olana kadar herkes öyle sanıyordu. Meclis’te görevim oydu, gladyatördüm ben eskiden” ifadeleri de dikkati çekti. 

KAYNAK: HÜRRİYET GAZETESİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx