Samsung’un Yeni Amiral Gemisi Tableti Galaxy Tab S10 Ultra Sızdırıldı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki ay pek çok yeni cihazın tanıtımını gerçekleştirecek. Bu cihazlar hakkında söylentiler ya da sızıntılar olması şaşırtıcı değil. Şaşırtıcı olan ise bu yılın sonlarında ya da gelecek yılın başında piyasaya çıkması beklenen Samsung Galaxy Tab S10 Ultra tabletlerin tasarım görüntülerinin sızması oldu. 

Sızan görüntülere göre yeni amiral gemisi tablet, tasarım anlamında selefinden çok da farklı olmayacak. Öte yandan Tab S9 Ultra’nın da hâlihazırda Android tablet pazarındaki en göz alıcı modellerden biri olduğunu düşünürsek Samsung’un bu tasarımdan vazgeçmemesi oldukça anlaşılabilir. 

Samsung metal kullanmaya devam edecek

Görünüşe bakılırsa Samsung Galaxy Tab S10 Ultra’da da tamamen metal tasarım kullanılmaya devam edecek. Elbette ki yeni tabletin de selefinin sahip olduğu IP sertifikalarına sahip olması hiç de şaşırtıcı olmayacak. Ayrıca bu modelin ölçüleri de değişmeyecek ve 326,4 x 208,6 x 5,45 mm olacak. 

Amiral gemisi bir cihaz olacağı bilinen Galaxy Tab 10S Ultra, 14,6 inç AMOLED ekran, en son Qualcomm işlemci, hem arkada hem önde kamera ve dörtlü hoparlör sistemiyle gelecek. Manyetik şarjlı S Pen ile gelecek olan tablette 16GB’a kadar RAM ve 1 TB’a kadar da depolama olması bekleniyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx