Vincenzo Montella: Bu başka bir maç!

İtalyan hoca, “6-1’lik maç başka bir maçtı, bu başka bir maç. Ralf Rangnick de bunu biliyor. Ne oyuncu ne de hoca olarak bu kadar farklı bir skor aldığımı hatırlamıyorum” dedi. Montella, “5 gol attık ve 5 farklı oyuncu attı bunları. Penaltı, duran top, kendi kalesine atılan bir golümüz yok. Topa hakimiyet anlamında harika bir iş çıkarıyoruz ama daha fazla gole çevirmeliyiz bunları” diye konuştu.

Barış’ın çok önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan başarılı çalıştırıcı, “Ben Türkiye’nin başına geldiğimden beri bireylerden öte bir takım oluşturuyoruz. Barış da bu farkı yaratan oyunculardan biri” ifadelerini kullandı. Kenan Yıldız’ın bitiriciliğini geliştirmesi gerektiğini belirten Montella, Arda Güler için de, “Yeterince iyiyseniz, yaşınız da yeterlidir. Arda çok yetenekli bir oyuncu. Geliştirmesi gereken yerler var ama oynatmamak mümkün değil. Onun gibi bir oyuncu olmadığında farkını hissediyorsunuz” değerlendirmesinde bulundu.

“RAKİBİMİZİ İYİ ANALİZ ETTİK”

Milli Takımın başarılı ismi Mert Müldür, rakibe çok iyi çalıştıklarını kaydetti. Ay-yıldızlı oyuncu, “Bu maç daha özel olacak benim için. Ortada bir çeyrek final bileti var ve iki takım da almak istiyor. Umarım kazanan biz oluruz. Rakibimizi çok iyi analiz ettik, ilk maça benzeyen bir maç olmayacağını düşünüyoruz. Çok iyi hazırlandık. Zemine çıktığımız anda yaşayacağımız sevinci düşünüyoruz. Kazandığımız maçlarda taraftarlarımızın coşkusu bizi çok mutlu etti. İnşallah buna benzer bir durum yaşarız.” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx