Fatih Terim’in torunu Naz’dan güzel İngilizce konuşma

Teknik Direktör Fatih Terim’in kızı Buse Terim, kızının anaokulu mezuniyetinden anları sosyal medya platformu Instagram’dan paylaştı. Buse Terim paylaşımına kızı Naz’ın mezuniyetine dair duygusal bir not da yazdı.

Buse Terimin paylaşımı şöyle oldu:

“Gözlerimde yaş, içimde bir kıpırtı, gurur, heyecan, mutluluk hepsi bir arada bugün. Nazım, güzel meleğim. Bugün o kadar insanın karşısında böyle cesaretlice ellerin titreyerek ne güzel anlar yaşattın bize. Senin enerjin, mutluluğun, heyecanın öyle güzel ki, tek dileğim bunun hayat boyu hiç sönmemesi. İlk mezuniyetin oldu bugün ve ilkokul yolunda başlayacağımız yeni yolunda bugünkü heyecanını görebilmek için bana baktığın yerde tam karşında seni gururla izliyor olacağım hep. Seni çok seviyorum küçüğüm”

İNGİLİZCESİ BEĞENİ TOPLADI

Öte yanden küçük Naz’ın mezuniyet töreninde İngilizce konuştuğu anlar da dikkatlerden kaçmadı. Küçük kızın İngilizcesi beğeni topladı. Dedesi Fatih Terim’in sık sık yabancı dil konuşurken videoları sosyal medyada dolaşıma sokulurken Naz’ın güzel İngilizcesi de dedesiyle karşılaştırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx